Drink Wholly & Stay Healthy

Vision

Wholly Broth vill göra jobbet som få av oss idag orkar göra. Att koka riktig näringsrik benbuljong för att skapa förutsättningar till en hållbar hälsa. Vi vill göra det möjligt att på ett enkelt sätt dagligen få i oss näringsrik benbuljong

Vi vill vara framtidstänkande inom framtagande av näringsrika livsmedel. Näring helt utan konstiga tillsatser.

Våra benbuljonger består av ren, naturlig näring som kroppen behöver och som lägger grunden för alla de hälsofördelar som följer när man dricker benbuljong regelbundet. Benbuljong baseras endast på kravmärkta, ekologiska och närproducerade ingredienser. Vårt syfte är att skapa hopp och förutsättningar för ett friskare liv och en produkt gjord med högsta kvalitet och omsorg.

Vår vision är att benbuljong åter får en självklar plats i vardagen. På samma sätt som den gjort under tusentals år. 

A simple and great way to obtain nutrition when ever you want. Wholly Broth, great stuff!  

About us

Wholly Broth Logo

Vi är en familj utanför Göteborg som fick nys om benbuljongens hälsofördelar. Snart insåg vi hur tidskrävande det var att koka buljongen varje vecka. Men av envishet så gav vi oss inte utan fortsatte koka för att se om det blev några hälsoeffekter. Detta är vi idag evigt tacksamma för, eftersom det har förändrat hela vårt liv till det bättre.

Mikaela som är grundaren till Wholly Broth ville egentligen bara att hennes närstående skulle få i sig riktig näring till vardags. De äldre i familjen mådde så bra av buljong. Barnen blev av med eksem och fick lättare till koncentrationen och Mikaela själv blev av med allergier, trötthet och övervikt. Det var helt klart en produkt som vi ville ha i vår vardag.

Mikaela started to get the family involved to se if it was possible to create a product that could make it easier for others. How to make top notch broth at the highest quality and also tasted great and is simple to use.

Med ett förflutet som golfproffs i USA och Europa vet Mikaela att det finns inga genvägar till att nå dit man önskar. Målet har varit tydligt, att verkligen göra så att man på ett enkelt sätt kan få i sig näring i vardagen. Nu är den här, hemmagjord benbuljong för alla som vill testa.

Shopping Cart
0
    0
    Items
    Your Cart is emptyBack to Shop
    Scroll to Top